Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Sjældent har en restaurant fået mere omtale end Bouillon. Det var enten galt eller genialt.
Med overrumplende lave priser åbnede restauranten på Frederiksberg i september og lokkede hurtigt sultne gæster til med klassisk bistromad. Det skriver Berlingske.dk.
Restauranten er blevet kaldt en gamechanger af Berlingskes gastronomiredaktør, og det synes efterhånden umuligt at få et bord, medmindre man væbner sig med en god portion tålmodighed.
Siden åbningen i september har over 92.000 gæster sat sig til bords i den franske restaurant på Frederiksberg.
Bag restauranten står restauratør Torben Klitbo. Han åbnede sin første restaurant i 2001 og introducerede med Cofoco på Vesterbro danskerne for faste menuer til lave priser. Siden har han solgt restaurantkonceptet og sammen med partnere været med til at åbne en lang række nye.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA: Danskernes julevaner er i bevægelse
28-12-2025
PRESSEKLIP
-
HORESTA: Hotelstop i Indre By i København er kortsigtet og skadeligt
28-12-2025
-
Anders Holch Povlsen overtager ikonisk Aarhus-hotel
28-12-2025
-
Brandramt hotel melder ud: Genåbner i 2026
28-12-2025
-
Hotel dropper den klassiske julegave til medarbejderne
28-12-2025
-
Stort hotel i Korsør solgt efter to år på markedet
28-12-2025
-
Hotelbranchen klarer sig godt trods stigende omkostninger
28-12-2025
-
Airbnb under pres: Danskerne er delt i synet på udlejning
28-12-2025