Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I model med højeste sats for afgift på 750 kroner per ton CO2 vil prisen på slagteri- og mejerivarer stige med knap fire procent, vurderer ekspertgruppe.
Det svarer til en prisstigning på 4,5 kroner for 500 gram oksekød eller 60 øre på en liter mælk, skriver Fødevarewatch.dk.
Ved en afgift på 375 kroner vil prisstigningen være henholdsvis 2,3 kroner og 30 øre, mens det ved den laveste foreslåede afgift vil være 1,3 kroner og 20 øre.
En endelig CO2-afgift på landbruget skal forhandles i en grøn trepart. Foruden regeringen består den af landbrugsorganisationer og grønne organisationer.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Marriott udvider i København med opkøb af CitizenM
29-04-2025
-
HORESTA advarer mod Københavns Kommunes nye nattelivsplan
29-04-2025
-
Danske kokke- og tjenerelever henter sølv ved nordiske mesterskaber 2025
29-04-2025
-
Ruths Hotel sikrer millionoverskud trods vejrets luner
29-04-2025
-
Norske Spenn udvider med Reitan Retail – danske hotelgæster får flere fordele
29-04-2025
-
Danske Hoteller vil vokse videre med ny kapitaludvidelse
29-04-2025
-
Hvide Sande-serie skaber massiv opmærksomhed om Vestkysten
29-04-2025
-
Bornholmsk strandhotel satser på helårsturisme efter ny SKI-aftale
29-04-2025
-
Kokke og entusiaster skal dyste til DM i Bålmad
29-04-2025