Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der er lagt op til et gastronomisk topmøde i køkkenet hos den aarhusianske Michelinrestaurant Gastromé, når man får besøg af Michelinstjernekokkene fra Restaurant Tri i Agger og Restaurant Moment fra Djursland.
Det sker 18. april, og folkene bag de tre restauranter vil kombinere deres bedste retter og vine og dermed forsøge at skabe en aften til gæsterne, som ellers ikke kan opleves. Det skriver Din Avis Aarhus.
”Vi vil gerne tilbyde gastronomiglade gæster en helt ekstraordinær oplevelse, hvor vi har sammensat det bedste fra de tre restauranters køkkener til en helt særlig menu. Samtidig er det også en mulighed for os kokke at mødes og blive inspireret af vores superdygtige kolleger fra andre restauranter,” siger Søren Jakobsen, medejer og restaurantchef hos Gastromé.
Læs hele historien på aarhus.lokalavisen.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025