Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Markedet for plantebaserede fødevarer har fået masser af opmærksomhed de senere år, men raketten har haft problemer med at komme afsted. Det skriver Fødevarewatch.dk
Nu sætter regeringen med en ny handlingsplan mere fokus på at sætte ”retningen for fremtidens grøntsager og bælgfrugter i en plan, der skal favne ”hele den plantebaserede værdikæde fra jord til bord”.
Sådan lyder oplægget fra fødevareminister Jacob Jensen (V) i forbindelse med præsentationen af planen, der har været halvandet år undervejs og er en udløber af Aftale af grøn omstilling af dansk landbrug fra 2021.
”Vi har brug for handlingsplanen, der viser, hvordan vi kan understøtte hele den plantebaserede værdikæde og herved bidrage til den nødvendige omstilling. Produktionen af plantebaserede fødevarer er i øvrigt også en unik mulighed for at øge den danske fødevareeksport og tage førertrøjen på området,” udtaler Jacob Jensen.
Læs hele historien på fødevarewatch.dk – kræver login
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025