Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Markedet for plantebaserede fødevarer har fået masser af opmærksomhed de senere år, men raketten har haft problemer med at komme afsted. Det skriver Fødevarewatch.dk
Nu sætter regeringen med en ny handlingsplan mere fokus på at sætte ”retningen for fremtidens grøntsager og bælgfrugter i en plan, der skal favne ”hele den plantebaserede værdikæde fra jord til bord”.
Sådan lyder oplægget fra fødevareminister Jacob Jensen (V) i forbindelse med præsentationen af planen, der har været halvandet år undervejs og er en udløber af Aftale af grøn omstilling af dansk landbrug fra 2021.
”Vi har brug for handlingsplanen, der viser, hvordan vi kan understøtte hele den plantebaserede værdikæde og herved bidrage til den nødvendige omstilling. Produktionen af plantebaserede fødevarer er i øvrigt også en unik mulighed for at øge den danske fødevareeksport og tage førertrøjen på området,” udtaler Jacob Jensen.
Læs hele historien på fødevarewatch.dk – kræver login
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025