Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
At være medejer og køkkenchef i den to-stjernede Michelin-restaurant Alchemist er tilsyneladende ikke nok for Rasmus Munk. Han vil nemlig skubbe yderligere til grænserne inden for gastronomien med det slutmål at skabe skalérbare, holistiske løsninger inden for fødevareområdet i et nyt madlaboratorium. Det skriver Fødevarewatch.dk.
“Jeg tror, at vi kan spille en vigtig rolle i at udvikle sunde, velsmagende, og bæredygtige produkter, som folk vil spise igen og igen. På den måde vi kan være med til at drive global forandring. Jeg tror, at vi på mange måder kan drage fordel af den kreativitet, vi har på restauranten, og viderebringe den til forbrugerne,” siger Rasmus Munk.
Kokkens ambitioner er for alvor blevet en realitet, efter milliardærægteparret Claus og Bente Christiansen har investeret 10 millioner kroner i projektet.
Læs hele historien på fødevarewatch.dk – kræver login
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Finanslov sender millioner til attraktioner og oplevelsesprojekter
24-10-2025
-
Direktørstop på Plesners Badehotel efter få måneder
24-10-2025
-
Vismænd: Råderummet er 32 mia. kr. mindre end oplyst
24-10-2025
-
Noma og Novonesis går sammen om nye smagsløsninger
24-10-2025
-
Aros sætter åbningsdato for prestigeprojekt
24-10-2025
-
Ny evaluering viser manglende kontrol med korttidsudlejning
24-10-2025
-
Erfaren leder vender tilbage til Charlottehaven
24-10-2025