Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Bæredygtighed er på alles læber i disse år, hvor klimaet mere end nogensinde er på menuen, og derfor er der en stor naturlighed over, at Madværkstedet intensiverer sit fokus på netop bæredygtighed, når messen til marts vender tilbage - vel at mærke i en udgave med en lang række lærerige og horisontudvidende events med fokus på kulinariske trends og tendenser.
Blandt disse finder man en række workshops arrangeret af søskendeparret Astrid og Malene Søgaard, der står bag virksomheden Pure Dansk og på messen vil lære de besøgende alt om danske, økologiske bælgfrugter og deres madmæssige muligheder.
I Madværkstedets barområde er der mini-seminarer på disken, når den kendte bartender, forfatter og foredragsholder Sune Urth gør de besøgende klogere på premixes, punch og highballs - også hér bliver den røde tråd bæredygtighed, genanvendelse og fuld udnyttelse af råvarerne.
Madværkstedet 2023, der arrangeres af MCH Messecenter Herning i samarbejde med MLDK Mærkevareleverandørerne, finder sted i Lokomotivværkstedet i København 21.-22. marts. Messen er beslægtet med Nordens største fødevaremesse, Foodexpo i Herning.
Læs mere på www.madværkstedet.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Minister: Turismen skal fylde mere i den offentlige debat
14-11-2025
-
Too Good To Go vinder frem i presset amerikansk marked
14-11-2025
-
H.C. Andersens Hus slår besøgsrekord i Odense
14-11-2025
-
Noma skifter retning og satser på produkter til forbrugerne
14-11-2025
-
Madklubben og Arla inviterer skoleklasser i køkkenet
14-11-2025
-
Københavnere kan følge historisk restaurering af Rundetårns kuppel
14-11-2025
-
Nyt hotel på vej i Nakskov med lokal investering
14-11-2025