Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det var en glad og lettet Rebecca Siri Corbo, der i for nylig blev hyldet som årets Rising Star. Præmien var 20.000 kr. og en gastronomisk inspirationstur til Torino i Norditalien.

Til dagligt udfolder Rebecca Siri Corbo sig på Søllerød Kro, der med en Michelin stjerne allerede så tidligt på året, kan bryste sig af at have en køkkenchef, der tilbage i januar vandt guld ved Bocuse d’Or, og nu en dessertkok, der lige har vundet Rising Star.

De tre øvrige deltagere i konkurrencen var: Thomas Hust, Hotel Nordlandet. Mads Søholm Jørgensen, Ruths Hotel, og Tobias Werner Isaksen.

Læs hele historien her

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Restaurantchef på Søllerød Kro er gået bort

Jan Restorff, som i 26 år stod i spidsen for værtskabet på Søllerød Kro, er gået bort i en alder af 57 år. Han efterlader sig et stærkt aftryk i dansk gastronomi og restaurantkultur.

Log ind