Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det bornholmske kokkemakkerpar Daniel Kruse og Troels Madsen overtager driften af restauranten på Melsted Badehotel til den kommende sæson. Forpagtningsaftalen for restauranten blev onsdag skrevet under af de to kokke, hoteldirektør Eline Halborg-Bendtsen og hotelchef Ajaja Kofoed-Nørgaard, skriver Tidende.dk.
”Da vi overtog hotellet i 2021, var Daniel og Troels de første, jeg ringede til vedrørende restaurantdriften i 2022. På det tidspunkt var de ikke interesserede, hvilket jeg jo ikke kunne forstå. Men jeg ringede igen, og nu var deres situation sådan, at de heldigvis kunne se mulighederne i det,” siger Eline Halborg-Bendtsen.
Daniel Kruse og Troels Madsen har i de senere år drevet to restauranter sammen – Restaurant Molen i Nexø og Det Røde Pakhus i Rønne. Men det bliver dog ikke sådan, at de fremover skal drive tre restauranter. De to kokke har nemlig opsagt lokalerne på Nexø Havn, hvor de har drevet Restaurant Molen i snart ni år.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025