Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det bornholmske kokkemakkerpar Daniel Kruse og Troels Madsen overtager driften af restauranten på Melsted Badehotel til den kommende sæson. Forpagtningsaftalen for restauranten blev onsdag skrevet under af de to kokke, hoteldirektør Eline Halborg-Bendtsen og hotelchef Ajaja Kofoed-Nørgaard, skriver Tidende.dk.
”Da vi overtog hotellet i 2021, var Daniel og Troels de første, jeg ringede til vedrørende restaurantdriften i 2022. På det tidspunkt var de ikke interesserede, hvilket jeg jo ikke kunne forstå. Men jeg ringede igen, og nu var deres situation sådan, at de heldigvis kunne se mulighederne i det,” siger Eline Halborg-Bendtsen.
Daniel Kruse og Troels Madsen har i de senere år drevet to restauranter sammen – Restaurant Molen i Nexø og Det Røde Pakhus i Rønne. Men det bliver dog ikke sådan, at de fremover skal drive tre restauranter. De to kokke har nemlig opsagt lokalerne på Nexø Havn, hvor de har drevet Restaurant Molen i snart ni år.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Marriott udvider i København med opkøb af CitizenM
29-04-2025
-
HORESTA advarer mod Københavns Kommunes nye nattelivsplan
29-04-2025
-
Danske kokke- og tjenerelever henter sølv ved nordiske mesterskaber 2025
29-04-2025
-
Ruths Hotel sikrer millionoverskud trods vejrets luner
29-04-2025
-
Norske Spenn udvider med Reitan Retail – danske hotelgæster får flere fordele
29-04-2025
-
Danske Hoteller vil vokse videre med ny kapitaludvidelse
29-04-2025
-
Hvide Sande-serie skaber massiv opmærksomhed om Vestkysten
29-04-2025
-
Bornholmsk strandhotel satser på helårsturisme efter ny SKI-aftale
29-04-2025
-
Kokke og entusiaster skal dyste til DM i Bålmad
29-04-2025