Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Sønderborgenserne får fra september mulighed for at kaste sig over buffeten på Restaurant Flammen. Det skriver restauranten på LinkedIn.
Sønderborg længe været interessant for restaurantkæden, men de har ventet på at finde de helt rigtige lokaler. Det er nu lykkes og således er indretningen af lokalerne begyndt, ligesom de er i gang med at rekruttere omkring 50-60 nye medarbejdere.
Der bliver plads til cirka 250 gæster i den nye restaurant. Åbningen er en del af en strategisk målsætning om at åbne 10-12 nye restauranter i Danmark over de kommende år.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025