Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Selv finere restauranter har problemer med at skaffe kokke og tjenere. Det har blandt andet været en stor udfordring for Støvlet Katrines Hus i Sorø.
”Der er stor mangel på kvalificeret personale. I et helt år stod vi og manglede både en kok og en elev”, siger ejer Lars Mortensen til DR P4 Radioavisen.
Konsekvensen var, at Støvlet Katrine måtte holde helt lukket i en periode i 2022.
Også Bandholm Hotel på Lolland er nu tvunget til at lukke deres gourmetrestaurant for en periode, fordi de ikke kan skaffe personale, og det er et generelt problem, der er blevet forstærket af, at nogle kokke og tjenere under coronakrisen har forladt branchen, siger Allan Hansen, der er formand for HORESTA Region Sjælland.
”Det er et problem, som jeg kan genkende over hele landet. Der er en meget stor mangel på faglært personale”, siger han til Radioavisen.
Hør hele indslaget på dr.dk (fra 1.03)
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pulje fra regeringen: 43 mio. kr. skal sætte skub i lokal turismeudvikling
16-09-2025
-
HORESTA ansætter Jeppe Møller-Herskind som ny direktør
16-09-2025
-
Rasmus Ankersen klar som oplægsholder på HORESTA Årsdag
16-09-2025
-
Amsterdam fordobler hotelmoms i kamp mod overturisme
16-09-2025
-
Fælles hovedkontor i Horsens skal styrke dansk hotelalliance
16-09-2025
-
Sølvmedaljer til dansk kok og tjener ved EuroSkills 2025
16-09-2025
-
Grand Hyatt løfter møde- og eventoplevelser med fokus på velvære og bæredygtighed
16-09-2025