Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Aarhus-restauratør Allan Thallaug kan se tilbage på et par hårde år. Først var der coronanedlukninger, og så kom inflation og energikrise med stigende regninger på både råvarer, strøm og varme. Allan Thallaug er ekstra hårdt ramt, skriver Jyllands-Posten.
Ud over Restaurant Komfur i Guldsmedgade ejer han også restauranterne Mellemrum på Fredens Torv og Ombord i Jægergårdsgade. Desuden driver han Thorsager Forsamlingshus. Et hurtigt kig i ordrebogen giver heller ikke anledning til optimisme.
”Der er ikke helt så meget, som der plejer at være på den her tid af året. Men det er ikke katastrofalt. Det er det til gengæld med elregningen,” erklærer han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025