Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Aarhus-restauratør Allan Thallaug kan se tilbage på et par hårde år. Først var der coronanedlukninger, og så kom inflation og energikrise med stigende regninger på både råvarer, strøm og varme. Allan Thallaug er ekstra hårdt ramt, skriver Jyllands-Posten.
Ud over Restaurant Komfur i Guldsmedgade ejer han også restauranterne Mellemrum på Fredens Torv og Ombord i Jægergårdsgade. Desuden driver han Thorsager Forsamlingshus. Et hurtigt kig i ordrebogen giver heller ikke anledning til optimisme.
”Der er ikke helt så meget, som der plejer at være på den her tid af året. Men det er ikke katastrofalt. Det er det til gengæld med elregningen,” erklærer han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Danmark vil lette regler for fødevareproducenter under EU-formandskab
20-06-2025
-
Fødevareministeriet skal spare 85 mio. kr. frem mod 2030
20-06-2025
-
Rekom og Carlsberg forlænger samarbejde frem til 2029
20-06-2025
-
Fårup Sommerland fejrer 50 år med levende fortælling i container
20-06-2025
-
Lagkagehuset halverer underskud og sigter mod overskud i 2025
20-06-2025
-
Inspiration og netværk i fokus til DKBS Inspirationsdag 2025
20-06-2025
-
Ny direktør skal løfte Hotel Tønderhus og forbedre kvaliteten
20-06-2025