Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hos restaurantkæden Flammen skruer man i øjeblikket på alle knapper for at modvirke bare en smule af de energiregninger, der måned for måned tårner sig op. Derfor har adm. direktør Piet Klein håbet på en håndsrækning fra staten, der kan hjælpe ham gennem en dyr vinter. Men idéen om at få lov til at udskyde og afdrage energiregningen over fem år, som regeringen præsenterede onsdag, er langt fra det, hans virksomhed har brug for, skriver Børsen ifølge FinansWatch.dk.
“Det er fuldstændigt værdiløst. I hvert fald for os. Det her er jo at vente med at rive plasteret af og udskyde smerten. Det er slet ikke en holdbar løsning, man kommer med her,” siger Piet Klein.
At udskyde den dyre regning til et senere tidspunkt mod en forrentning “er som at tisse i bukserne for at holde varmen”, mener han, og derfor vil han takke pænt nej til regeringens ordning, hvis den bliver en realitet.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025