Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
En ledestjerne er på vej til at blive slukket i Kolding. En ledestjerne i form af gourmetrestauranten Bror Ditlev, som den 17. september lukker og slukker efter fire år, og som med deres niveau inden for gastronomien må antages at være en af de førende restauranter i Kolding, skriver JV.dk.
Morten Hohn, der er ekstern madanmelder for JP Vejle, og som derved kender til madscenen i både Kolding og Vejle, er ærgerlig på Koldings vegne.
”Man kan se, at Vejle har to restauranter med Michelinstjerner og derudover et stort og varieret udbud, som er ret vildt for en by på Vejles størrelse. Kolding har mange gode cafeer, og også stadig fine spisesteder, men der er ikke nogen, som er toppen af poppen. For at skulle være det, kræver det en lokal efterspørgsel for den type madoplevelser. Det er en skam, når nogen satser på gode produkter og madoplevelser, som Bror Ditlev gør, at der så ikke er kunder nok til det. Det undrer mig, for Kolding burde kunne få succes på den gastronomiske scene. I mine øjne betyder Bror Ditlevs lukning, at der nu enten bliver plads til andre på Koldings madscene, eller at der i en periode vil være stilstand omkring at få en gastronomisk oplevelse i byen,” siger Morten Hohn.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA: Justering af emballageordning er et vigtigt skridt i den rigtige retning
11-09-2025
-
EuroSkills 2025: Finaledagen venter branchens talenter
11-09-2025
-
HORESTAs nye overenskomster kan nu fås online og i trykt version
11-09-2025
-
Overnatningstal: Hotellerne oplevede pæn fremgang i juli
11-09-2025
PRESSEKLIP
-
Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år
11-09-2025
-
Aabenraa undersøger muligheder for at udvide hotelkapacitet
11-09-2025
-
Fynsk luksushotel overhaler d’Angleterre på topliste
11-09-2025
-
Royal Run vækker glæde blandt hoteller
11-09-2025
-
HORESTA: Pæn fremgang i hotelovernatninger i juli
11-09-2025
-
Udland: Fald i udenlandske turisters forbrug i USA
11-09-2025