Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Varmelampen er blevet dyrere at holde tændt, og så er den skadelig for klimaet. Og de seneste år har der været debat om, hvorvidt den skal forbydes. Senest har Frankrig fra april i år forbudt varmelamper på barer og cafeers udendørsarealer, skriver Politiken.
Ifølge Mikal Holt Jensen, som er miljøchef i HORESTA, der taler på vegne af 2.000 restauranter, hoteller og cafeer, er løsningen ikke at droppe varmelamperne, fordi den er en god hjælp for restauranterne, men man skal bruge den med måde, siger han.
”Restaurationerne er hårdt pressede oven på energikrisen, og selv om varmelampen er blevet dyrere, er den også et middel til at forlænge sæsonen, hvilket flere af vores medlemmers kunder efterspørger. Nogle steder forlænger det aftenen med en time, når den er tændt,” siger han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025