Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Varmelampen er blevet dyrere at holde tændt, og så er den skadelig for klimaet. Og de seneste år har der været debat om, hvorvidt den skal forbydes. Senest har Frankrig fra april i år forbudt varmelamper på barer og cafeers udendørsarealer, skriver Politiken.
Ifølge Mikal Holt Jensen, som er miljøchef i HORESTA, der taler på vegne af 2.000 restauranter, hoteller og cafeer, er løsningen ikke at droppe varmelamperne, fordi den er en god hjælp for restauranterne, men man skal bruge den med måde, siger han.
”Restaurationerne er hårdt pressede oven på energikrisen, og selv om varmelampen er blevet dyrere, er den også et middel til at forlænge sæsonen, hvilket flere af vores medlemmers kunder efterspørger. Nogle steder forlænger det aftenen med en time, når den er tændt,” siger han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025