Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Folkene bag pizzakæden Gorm’s har en finger med i spillet, når Bjørn & Delfino i næste uge slår dørene op på i Københavns Sydhavn, hvor også sushikæden Letz Sushi og vinbaren Anløbet ligger, skriver MigOgKbh.dk.

Restaurantchefen på Bjørn & Delfino er Sebastian Randrup, og hvis navnet lyder bekendt, er det med god grund. Sebastian Randrup er nemlig kendt som blandt andet GO’ Morgen Danmark-kok og kogebogsforfatter.

Når nu det er folkene bag Gorm’s, der har skabt Bjørn & Delfino, er der selvfølgelig pizza på menuen, men her spiller den runde, italienske klassiker kun en birolle.

Læs hele historien her.

Flammen henter svensk landechef til ekspansion

Kædens svenske væksteventyr er rykket tættere på virkelighed, efter at ny profil er hentet ind til at stå i spidsen for ekspansionen. Flammen oplever samtidig rekordresultater og vil også åbne flere restauranter i Danmark.

Log ind