Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Kantineselskabet De Grønne Kokke, der i en årrække specialiserede sig i skolekantiner, trækker stikket. Det skriver Fødevarewatch.
Selskabet, der har har til huse i Søborg, har i en årrække kæmpet med at generere overskud. Af seneste regnskab for 2021 fremviste De Grønne Kokke et underskud på 236.000 kroner. Samme år havde selskabet en bruttofortjeneste på 2,7 mio. kr.
Før konkursen drev De Grønne Kokke ifølge egen hjemmeside kantineordningen på seks gymnasier i hovedstadsområdet, hvor de servicerede i omegnen af 10.000 studerende og skoleansatte.
De grønne kokke blev ifølge selskabets hjemmeside stiftet for ”over 10 år siden.”
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025