Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Stigende udgifter fylder alt for mange virksomheder i branchen lige nu. Det fortalte Annette Hyldebrandt, chef for turisme og oplevelsesøkonomi i HORESTA, mandag morgen til DR P4 København.
”De voksende regninger rammer os alle sammen. Når man lever af at servere noget, der først skal holdes koldt og derefter gøres varmt, så er det en svær situation,” lyder budskabet.
Annette Hyldebrandt uddyber, at det er en stor bekymring for erhvervet, og at det vil lede til flere lukninger, som man så det med restauranten San Souci på Frederiksberg i weekenden.
”Vi kan ikke se, hvornår denne krise får sin ende, og det er den sørgelige virkelighed. Derfor bør man fra politisk side se på det høje afgiftsniveau, så virksomhederne kan holde en god økonomi i en svær tid,” siger Annette Hyldebrandt, chef for turisme og oplevelsesøkonomi i HORESTA.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025