Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Kære politikere, lad os nu, også i en krise, gøre det mere attraktivt at gå ud og spise, og lad os kigge på nogle af de skatter og afgifter, der gør, at vi er dyrere end vores nabolande. Sådan lyder det fra Kristian Nørgaard, politisk direktør hos HORESTA, da FødevareWatch beder ham prioritere ønskelisten til politikerne op til valget. Og det må gerne gå stærkt, understreger han, for kriserne tårner sig efterhånden op for netop restaurantbranchen:

”Lige nu er det den krise, vi står med benet på vej ind i. Og det er ikke et spørgsmål om, hvorvidt det koster virksomheder livet, men hvornår og hvor mange. Så omfanget af krisen er vi bekymret for,” siger han og peger de mange udfordringer ud.

”Når vi snakker kriser, snakker vi om stigende fødevarepriser og stigende energipriser for restauranterne, ringere købekraft hos danskerne, og det falder oven i nogle hårde år med corona, hvor mange stadig afdrager på coronalånene, hvilket for lige præcis vores branche er endnu et hårdt bagtæppe,” siger Kristian Nørgaard.

Læs hele historien her.

Log ind