Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Fødevarestyrelsen gennemfører de kommende tre måneder i alt 600 kontroller i hele landet, og timingen er ikke tilfældig. Det er sæson for norovirus, bedre kendt som Roskildesyge. Ét af de steder, hvor der er brug for ekstra opmærksomhed, er, når mange mennesker samles om åbne fade med mad.
Kontrollerne retter sig primært mod spisesteder, som omlægger til buffet i weekenden eller om aftenen, men også kantiner, buffetrestauranter og virksomheder, som laver mad til for eksempel julefrokoster og sportsarrangementer, kan få besøg af Fødevarestyrelsen.
”Vi kigger efter, om serveringsbestikket er egnet til formålet og ikke falder ned i maden, manglende brødklæder og mangelfuld overvågning af kundernes håndtering af buffeten,” siger kontorchef Bente Holst.
Kontrolkampagnen blev skudt i gang første 1. oktober og løber til 31. december.
Læs mere om kontrolkampagnen på Fødevarestyrelsens hjemmeside.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Tommy Ahlers blander sig i debat om Airbnb
17-10-2025
-
HORESTA: Fjern aldersgrænsen for SVU – unges udvikling må ikke bremses
17-10-2025
-
Sunset Boulevard hædres som Succesvirksomhed 2025
17-10-2025
-
Tidligere Noma-kok åbner ny restaurant i Helsingborg
17-10-2025
-
Hotel Hesselet satser på gastronomi og langsom luksus
17-10-2025
-
Noma udvider med permanent butik og kaffebar i København
17-10-2025
-
Karrebæksminde får luksusresort med fokus på erhverv og velvære
17-10-2025
-
Markant hoteludvidelse i Aalborg sendt i høring
17-10-2025