Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det er en af portugisisk gastronomis mest lysende stjerner, der gæster Tivoli, når Haven åbner for julesæsonen 2022. Rui Silvestre blev Portugals yngste Michelin-kok nogensinde, da han som blot 29-årig modtog sin første stjerne, og han har ikke set sig tilbage siden. Sammen med holdet fra hans 1-stjernede Michelin-restaurant, Vistas Rui Silvestre, fra Algarve-regionen har han sammensat en særlig menu til Tivolis gæster med udgangspunkt i Restaurant Vistas Rui Silvestres unikke smagsunivers – tilsat et lille hint af portugisisk jul.
Rui Silvestres menu i Tivoli er, som på moderrestauranten, bygget op omkring en dyb respekt for de lokale portugisiske råvarer og deres rene smage. Man kan således forvente sig råvarer som blåfinnet tun, de specielle Carabineiro rejer, citron-kaviar, portugisisk ris og hjertemuslinger i et smagsunivers, der spiller på portugisiske traditioner og samtidig trækker inspiration fra både Indien og Mozambique, hvor Rui Silvestre har rødder.
Mikkel Ustrup, som er senior director for High end i Tivoli, siger om det portugisiske besøg:
”Det er et scoop, at vi har fået lokket Rui Silvestre til Tivoli, og jeg glæder mig meget til at vores gæster kan opleve hans madlavning, for den er knivskarp og meget unik. Og så har jeg aftalt med Rui Silvestre, at han giver sin menu et strejf af portugisisk jul”.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotelhandler tegner sig for rekordstor andel af ejendomsmarkedet
10-05-2025
-
Milliardpotentiale i vinterturisme: Q1 skal booste København
10-05-2025
-
Tidligere hotelchef i Washington DC skal lede boutiquehotel i Ørestad
10-05-2025
-
44 kunstportaler skal gøre Odense til international kulturby
10-05-2025
-
Erfaren brancheprofil skal løfte Hotel Phønix
10-05-2025
-
Påskens placering sender overnatningstal ned
10-05-2025
-
Rekordmange amerikanere vælger København som feriemål
10-05-2025
-
Økomærke giver Vingsted adgang til offentlige kunder
10-05-2025