Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den plantebaserede Restaurant Moment på Djursland har vundet prisen 'Discovery of the Year' i Danmark. Bag anerkendelsen står organisationen ’We’re Smart World’ med grøntsagskokken Frank Fol i spidsen, skriver Aarhus Stiftstidende.
”Vi er så glade og stolte over prisen. Hele fundamentet for Moment har altid været at vise, hvordan vi ser bæredygtighed som en nødvendig forudsætning for kvalitet og store oplevelser. Denne pris handler om en dimension af det, vi ser som bæredygtigt, nemlig at lade frugt og grønt spille hovedrollen,” udtaler direktør for Moment, Rikke Storm Overgaard.
Prisen uddeles til årets nyopdagelse i 12 forskellige lande. Organisationen placerer samtidig Restaurant Moment som nummer 66 på listen over årets 100 bedste grøntsagsorienterede restauranter globalt.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025