Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Letz Sushi er et forbillede for den bæredygtige omstilling i den danske restaurationsbranche – det mener MSC, der derfor har givet kæden prisen ”Årets Guldfisk” ved nonprofitorganisationens årsmøde i Aalborg, skriver CSR.dk.
Sushikæden benytter MSC- og ASC-certificeret fisk, økologiske ris, FSC-certificeret træ og papir til servietter, poser og spisepinde, og det grundlæggende den holistiske tankegang, som Letz Sushi har til den grønne omstilling, der er grunden til, at de har vundet prisen.
”Det er utroligt vigtigt, at Letz Sushi tager så stort ansvar for at sikre forbrugerne et bæredygtigt valg, når de er ude at spise”, fortæller Linnéa Engström, programdirektør for MSC i Skandinavien og Østersøregionen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Ny HORESTA-direktør vil ændre fortællingen om branchen
30-10-2025
-
Venstre-profil: Kommuner skal kunne tvinge Airbnb til at udlevere data
30-10-2025
-
Korttidsudlejning kobles til ulovlig CPR-registrering i København
30-10-2025
-
S og V går sammen i ny alliance for flere p-pladser i København
30-10-2025
-
Fødevareminister nedlægger stillinger og samler styrelser i ny enhed
30-10-2025
-
The Guardian hylder Fyn som eventyrlig og magisk rejsedestination
30-10-2025
-
Hotel Faaborg solgt efter kort tid på markedet
30-10-2025
-
Hvide Sande Havn udbyder nøgleområde til hotel- og ferieudvikling
30-10-2025