Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

10 elever fra 9. klasse har fået besøg af en lille delegation fra Hotel Nyborg Strand, der skal fortælle om hverdagen som ansat på et af landets største hotel- og konferencecentre. Jan Grimstrup Larsen, der er direktør på Hotel Nyborg Strand, håber, besøget vil få de unge til at vælge et arbejde i restaurationsbranchen, skriver Fyens.dk.

Med sig har han sin restaurantchef, souschef, hotellets ældste tjenerelev og så Balder Weidenhof, der er kokkeelev.

”Servicebranchen er i rivende udvikling. Vi har flere ansatte end før corona, men vi har stor mangel på faglært arbejdskraft. Det handler om at kunne videreføre vores branche og holde det niveau, vi har i dag. Derfor vil vi gerne have mange elever på Nyborg Strand,” siger Jan Grimstrup Larsen, der i skrivende stund både har ledige stillinger som kok og tjenerelev på hotellet.

Det er dog ikke kun derfor, han og hans folk er på besøg på skolen. De vil også gerne myten om dårligt arbejdsmiljø og umulige arbejdstider i restaurantverdenen til livs.

Læs hele historien her.

Grundlæggende elevkursus (online)

Kl. 10.00 – 11.00.

Online kurset er for ledere og oplæringsansvarlige, som har med elevernes ansættelsesforhold at gøre.

På kurset kan du møde arbejdsmiljøchef, Vivi Nedergaard Lambert fra HORESTA.

Kursus i elevoverenskomsten

Kl. 09.00 - 15.00

HORESTA inviterer til kursus i elevoverenskomsten indgået mellem HORESTA Arbejdsgiver og 3F.

People & Culture Manager program 2026 - Module 4 - ENGLISH

<b>People & Culture Manager program 2026 - ENGLISH </b>
The dates for the programme: 3 March, 12 May, 1 September, and 3 November 2026.
The programme is structured around four modules – all sessions run from 9:00 AM to 12:00 PM.

Log ind