Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
10 elever fra 9. klasse har fået besøg af en lille delegation fra Hotel Nyborg Strand, der skal fortælle om hverdagen som ansat på et af landets største hotel- og konferencecentre. Jan Grimstrup Larsen, der er direktør på Hotel Nyborg Strand, håber, besøget vil få de unge til at vælge et arbejde i restaurationsbranchen, skriver Fyens.dk.
Med sig har han sin restaurantchef, souschef, hotellets ældste tjenerelev og så Balder Weidenhof, der er kokkeelev.
”Servicebranchen er i rivende udvikling. Vi har flere ansatte end før corona, men vi har stor mangel på faglært arbejdskraft. Det handler om at kunne videreføre vores branche og holde det niveau, vi har i dag. Derfor vil vi gerne have mange elever på Nyborg Strand,” siger Jan Grimstrup Larsen, der i skrivende stund både har ledige stillinger som kok og tjenerelev på hotellet.
Det er dog ikke kun derfor, han og hans folk er på besøg på skolen. De vil også gerne myten om dårligt arbejdsmiljø og umulige arbejdstider i restaurantverdenen til livs.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025