Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Madoplevelsen er en vigtig del af opholdet på Melsted Badehotel, derfor er det med stor glæde, vi kan meddele, at Martin Paaske Christensen skal drive restauranten på Melsted Badehotel. Martin er uddannet fra Restaurant Gammel Mønt og Kommandanten i København. Han har haft sin egen restaurant på Frederiksberg, drevet restaurant på en lille ø nord for Sicilien og senest været køkkenchef på Salon i Bredgade.
Martin har med sig restaurantchef Temmi Mau, som er uddannet Sommelier og har erfaringer fra nogle af de bedste restauranter i København. Sammen vil de sørge for højt gastronomisk niveau, personlig service og særligt gode vine. Det vigtigste for makkerparret er at levere den helstøbte gode oplevelse hvor god mad og afslappet stemning går op i en højere enhed, så både hotelgæster og lokale føler sig velkomne.
Køkkenet på Melsted Badehotel tager afsæt i de klassiske dansk-franske traditioner med fokus på fisk og skaldyr og brug af lokale råvarer. Frokosten er klassisk dansk med udvalg af sildeanretninger, håndpillede rejer, smørstegt fiskefilet med hjemmerørt remoulade og pariserbøf som nogle af mulighederne. Der er altid specialiteter på menuen som den helstegte rødspætte eller den bornholmske plankebøf, og om aftenen kan man vælge a la carte eller lade køkkenet sammensætte menuen, som tager udgangspunkt i de lokale råvarer og daglig tilgang af det bedste fra Danmark og de europæiske markeder.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025