Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Når MCH Messecenter Herning åbner dørene til madmekkaet 27.-29. marts, bliver det til ti haller fyldt til bristepunktet med alt det nye og spændende inden for gastronomiens verden. Det kulinariske epicenter af en messe trakterer i år med nye oplevelsesuniverser, et rekordstort aktivitetsprogram og flere end 550 udstillere.
Foodexpo har med andre ord oplevet en stor velvilje og loyalitet fra alle involverede, og det er i dén grad noget, der vækker begejstring:
”Opbakningen til årets Foodexpo har været overordentlig flot, og vi er meget taknemmelige for det store, vedvarende engagement, som vi har oplevet hos udstillere og samarbejdspartnere selv efter tre coronaudsættelser. Det vidner om en helt særlig dedikation, som er altafgørende for, at vi nu står klar med en messe fuldt ud på niveau med tidligere,” konstaterer Carina Høgsted Kirkegaard, projektleder i MCH Messecenter Herning.
Og der bliver sandt for dyden noget at kaste sig over på årets Foodexpo, hvor aktivitetsprogrammet tæller over 100 aktiviteter spundet om foredrag, workshops og debatter samt ikke mindst fagkonkurrencer. I år er der 25 af slagsen, herunder både danmarks- og verdenspremierer, og på messen kåres eksempelvis landets bedste kok, tjener, bartender og pizzabager.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Subway åbner første restaurant i ny dansk storsatsning
18-09-2025
-
Venstre åben for udeservering på Rådhuspladsen
18-09-2025
-
Femernforbindelsen risikerer mindst et års forsinkelse
18-09-2025
-
HORESTA udvider direktion med juridisk direktør
18-09-2025
-
Marriott nærmer sig 250 mio. medlemmer i bonusprogram
18-09-2025
-
Schackenborg frasælger jord for at satse på turisme
18-09-2025
-
Trepartsaftale åbner for turismeudvikling i Sydfyn
18-09-2025
-
Museerne fortsætter rekordkurs – kulturturisme i vækst
18-09-2025
-
Bornholm lancerer chatagent for turister
18-09-2025