Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Tv-seerne lærte ham at kende som den danske Gordon Ramsay, der på kontant facon hjalp nødstedte restauranter på ret køl i TV3-programmet »Med kniven for struben«. På den kulinariske scene havde kokken Bo Bech dog slået sit navn fast længe før med sin gourmetrestaurant Paustian i Nordhavnen i København. 31. marts fylder han 50 år, skriver Ritzau.
I sin ungdom var han udsendt som FN-soldat i det tidligere Jugoslavien, og det var her, at han for alvor fik interesse for madlavning. Soldaterne skulle selv lave mad i felten, og Bo Bech begyndte hurtigt at savne afveksling. Han fandt inspiration i Frøken Jensens Kogebog, og efter hjemkomsten til Danmark begyndte han i kokkelære.
I 2004 slog han dørene op til sin egen restaurant, Paustian. Det avantgardistiske gourmetkøkken var en succes, og fire år senere blev stedet tildelt en Michelin-stjerne.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025