Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
”Engang var det en billig basisvare. Nu er den blevet en lejlighedsvis lækkerbisken, da prisen bliver ved med at stige.” Sådan skriver Christopher R. i en af de 969 kommentarer, der er skrevet på engelske BBCs Facebook-side om de prisstigninger, der lige nu får den populære engelske ret 'fish'n'chips' til at stige voldsomt i pris. Prisstininger, der får kunderne til at blive væk med hundredevis af grill-bar-konkurser til følge, skriver EB.dk.
BBC kan fortælle, at hvid fisk - der i store mængder bliver importeret fra Rusland - er steget 50 procent. Kartofler, som jo bruges til pommesfrites, er steget 30 procent og elektricitet til friture-gryden er steget 400 procent.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025