Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Klimaudviklingen får flere til at vælge kødet fra eller skære ned på kødindtaget, men spørgsmålet er, hvor det efterlader et af landets største bøfkæder. For restaurantkæden Jensens Bøfhus bidrager det historiske fokus på oksekød i kædens restauranter til en masse overvejelser om fremtidens menusammensætning og tilgang til råvarerne. Det fortalte adm. direktør Anders Nikolaisen i en samtale med kokken Claus Holm på Nordens største fødevaremesse mandag, skriver FødevareWatch.dk.
Sammen serverede de vegetarburgere fra den amerikanske producent Beyond Meat, der indgår på menuen i bøfhusene.
”Mit højeste ønske for forretningen er, at vi også er relevante om 10 år. Derfor skal der være plads til alle – også vegetarer – og lige nu eksperimenterer vi med mere grønt som lækkert tilbehør til din bøf,” siger Anders Nikolaisen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025