Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I samarbejde med “et gedigent dreamteam” af folk fra to af byens Michelin-anbefalede restauranter starter de nu en helt ny mad- og vinbar i Aarhus. CAPO bliver et sammensurium af alt det, folkene bag er vilde med – det vil sige en mad- og vinbar med fokus på den gode mad – og selvfølgelig på saftig naturvin, skriver virksomheden ifølge MigOgAarhus.dk.
Bag den nye mad- og vinbar står Reduktivt-folkene Rasmus Sørensen og Michael Christensen, der åbner stedet i samarbejde med Mika Ahonen, Emil Petersen fra Restaurant Pondus og Restaurant Hærværk-ejer Rune Lund Petersen.
“Det bliver et sted med højt til loftet. Masser af smagninger, events og hygge! En vinbar med fokus på naturlig fremstillet vin, men skam også et sted hvor du kan tage svigerfaren med, i bestræbelserne efter at få et glas kompleks rødvin.”
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025