Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I 13-14-årsalderen indledte brødrene Sylvester og Sebastian Madsen hver for sig deres restaurantkarriere i hjembyen Skagen som opvaskere. I 2016 havde de to høstet tilstrækkeligt erfaring til selv at turde overtage Skagens Restaurant Pakhuset.

Udover Sylvester og Sebastian tæller familieforetagendet Sylvesters hustru Anna samt far Jens og også mor Susanne. Foruden de 30 til 60 primært unge medarbejdere, der alt efter sæson involveres.

Brødrene Madsen driver nu også sammen Restaurant Haakon og Hotel Marie, som blev overtaget i 2017, og som i 2019 blev færdigrenoveret med 16 værelser og 8 hotellejligheder i den afslappede badehotelsstil.

”Vi er på én gang sammen om et dejligt familieprojekt, hvor vi også hver for sig kan beskæftige os med det, som vi har mest passion og evner for. Sammen mener Sylvester og jeg også at have skabt fundamentet for mere end bare en lokal sæsonforretning. Snarere en højkvalitets helårsoplevelse. Et lille sted, som også uden for de traditionsrige sæsoner på en gang tiltrækker lokale kvalitetsbevidste gæster, men også mennesker fra hele landet til gourmetophold med overnatning og morgenmad på det hyggelige Marie og måltider på både Pakhuset og Restaurant Haakon som grundstenene i det perfekte Skagen-besøg,” forklarer Sebastian.

Da brødrene bare drømte om egen restaurant var det først og fremmest farmand Jens’ trawlfiskeri, der bragte familien smør på brødet, mens mor Susanne den gang halede lønnen i land som pædagog.

Log ind