Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Branchen gisper efter kokke, flere restauranter er begyndt at holde lukket én eller flere dage om ugen for dog at kunne holde åbent. Så heldigt stillet er Strandporten Local Food i Assens ikke. Den er end ikke i stand til at åbne, skriver Fyens.dk.
For få hænder i køkkenet var årsagen til, at restauranten allerede sidste år måtte lukke ned i august, og situationen har desværre ikke ændret sig, fortæller indehaver Morten Tubkjær.
”Vi har gjort alt, hvad vi kunne, men det er ikke lykkes os at finde én kok. Men det giver ikke mening at genåbne, hvis vi ikke kan finde en kok. Og det nytter jo heller ikke at gå ud at lede efter tjenere, når vi ingen kok har,” fortæller han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Small Danish Hotels skifter navn i ny strategisk satsning
16-12-2025
-
12 hotelbyggerier på tegnebrættet i Indre By
16-12-2025
-
International arbejdskraft er blevet afgørende i København
16-12-2025
-
Madklubben skruer ned for ekspansionsplaner og op for fokus på kvalitet
16-12-2025
-
Pokémon Festival i København kan booste sommerturismen i 2026
16-12-2025
-
Dansk turisme er sårbar uden et kriseberedskab
16-12-2025
-
Danske medlemmer af Relais & Châteaux dropper ålen: Vil redde truet art
16-12-2025