Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Som en klar kontrast til køkkenet i København, bliver det nu klinter og krat, der skal inspirere den næste tallerken, når Rasmus sætter sit præg på Villa Huno ved Møns Klint fra 1. juni 2022.

Hans karriere har udspillet sig i restauranter, såsom Søllerød Kro, Restaurant Pierre Andre, og ikke mindst 18 år som køkkenchef for Salt, Admiral Hotel i København.

”Min passion er mad og de oplevelser, som det gode måltid kan bibringe. Oplevelser som både dækker et basalt behov, men som også er berigende både kulturelt, sanseligt og kreativt,” fortæller Rasmus Møller Nielsen, og fortsætter:

”Jeg ser frem til at kunne dykke ned i de lokale råvarer og opbygge endnu flere relationer til, og drage læring af, de forskellige producenter.  Jeg tror på, at friskheden, kvaliteten i råvaren og den korte distance fra jord til bord viser sig i de enkelte retter med en tydelig mønsk signatur. Der skal være en genkendelighed, som ikke nødvendigvis behøves italesættes – hvad enten det er en større aftenmenu, et mere beskedent frokostmåltid eller måske en langbords-middag i fællesskabets ånd,” siger Rasmus Møller Nielsen.

Log ind