Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Mette Dahlgaard er nyudnævnte gastronomiske direktør med ansvar for har driften og udviklingen af de tre gastronomiske selskaber Pomle Nakke, spisehallen Hesnæs Havn og selskabslokalerne Kongsnæs – samlet under navnet Falsters Kyst, skriver Politiken.

Mette Dahlgaard er kendt som en af landets dygtigste grøntsagskokke, og hendes mission er især at udnytte de råvarer, der kan høstes og hentes i nærområdet.

”Min mand og jeg var begyndt at tale om, at vi måske var færdige med København. Vi gad godt leve på en måde, hvor der var mulighed for, at vores børn også kunne være med. Hvor de kunne komme og løbe lidt rundt eller sidde og lave nogle lektier, mens vi arbejder,” siger hun og trækker den blå hue med Falsters Kyst-logo ned om ørerne.

Læs hele historien her.

Log ind