Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Mette Dahlgaard er nyudnævnte gastronomiske direktør med ansvar for har driften og udviklingen af de tre gastronomiske selskaber Pomle Nakke, spisehallen Hesnæs Havn og selskabslokalerne Kongsnæs – samlet under navnet Falsters Kyst, skriver Politiken.
Mette Dahlgaard er kendt som en af landets dygtigste grøntsagskokke, og hendes mission er især at udnytte de råvarer, der kan høstes og hentes i nærområdet.
”Min mand og jeg var begyndt at tale om, at vi måske var færdige med København. Vi gad godt leve på en måde, hvor der var mulighed for, at vores børn også kunne være med. Hvor de kunne komme og løbe lidt rundt eller sidde og lave nogle lektier, mens vi arbejder,” siger hun og trækker den blå hue med Falsters Kyst-logo ned om ørerne.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Alexander Kølpin åbner nyt hybridhotel i Aarhus
03-06-2025
-
3 Days of Design skaber vækst og fylder hotellerne
03-06-2025
-
København godkender nyt hotel og tv-center ved Kalvebod Brygge
03-06-2025
-
Ny måling: Flertal vil hæve aldersgrænsen for alkohol
03-06-2025
-
Billund-hotel tilpasser sig efter Ryanair-exit
03-06-2025
-
Cofoco vokser – men skruer ned for investeringerne i 2025
03-06-2025
-
Danske Hoteller A/S klar til næste opkøb efter stor Esbjerg-investering
03-06-2025
-
Comwell Hvide Hus Aalborg bliver en del af global hotelkæde
03-06-2025
-
Randers Regnskov planlægger stor udvidelse til over 50 mio. kr.
03-06-2025
-
Svinkløv Badehotel fejrer 100-års jubilæum
03-06-2025