Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Endnu et år med coronarestriktioner og nedlukninger satte et markant præg i 2021 for restaurantkæden Bone’s, der netop har præsenteret regnskab for året, skriver FødevareWatch.dk.
Familiekæden må ligesom året før tage sig til takke med et underskud, dog denne gang mere end halveret sammenlignet med katastrofeåret i 2020. Kæden går i alt ud af 2021 med en negativ bundlinje på 5,2 mio. kr., hvor underskuddet lød på 13,8 mio. kr. året før.
Ifølge direktøren var forventningen ved starten af året, at 2021 ville blive året, hvor Bone’s kunne lægge bekymringer og begrænsninger bag sig og igen få adgang til at drive virksomheden lønsomt - men desværre bød corona på andre planer, skriver FødevareWatch.dk.
”Vi driver en marginalforretning, hvor vi har brug for at få gæsterne med, ellers kan vi ikke tjene penge. Når der ikke er besøgende, er de øvrige omkostninger så store, at vi har svært ved at sætte en sammenhængende drift,” siger kædens adm. direktør Jan Laursen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025