Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Næsten fire måneders nedlukning i begyndelsen af 2021 var ingen hindring for at sikre Applaus det bedste regnskab nogensinde og endda næsten fordoble overskuddet i forhold til det første corona-år 2020, hvor der var flere negative end positive tendenser for restauranterne. Det viser det seneste regnskab for Applaus ApS, som ikke er virksomhedens historisk bedste, men alligevel, skriver Nordjyske.dk.
”Det må vel anses for tilfredsstillende,” siger Mads Hyllested med et skævt smil og henviser til de første år uden offentligt regnskab.
Mads Hyllested åbnede Applaus i 2016 som ét af byens første steder med en menu med social dining og en fast lav pris. Under især den første corona-nedlukning valgte han sammen med vennen og samarbejdspartner, Kim Jeppesen, ikke at lukke helt ned men i stedet tilbyde takeaway.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025