Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Næsten fire måneders nedlukning i begyndelsen af 2021 var ingen hindring for at sikre Applaus det bedste regnskab nogensinde og endda næsten fordoble overskuddet i forhold til det første corona-år 2020, hvor der var flere negative end positive tendenser for restauranterne. Det viser det seneste regnskab for Applaus ApS, som ikke er virksomhedens historisk bedste, men alligevel, skriver Nordjyske.dk.
”Det må vel anses for tilfredsstillende,” siger Mads Hyllested med et skævt smil og henviser til de første år uden offentligt regnskab.
Mads Hyllested åbnede Applaus i 2016 som ét af byens første steder med en menu med social dining og en fast lav pris. Under især den første corona-nedlukning valgte han sammen med vennen og samarbejdspartner, Kim Jeppesen, ikke at lukke helt ned men i stedet tilbyde takeaway.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025