Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der har været færre gæster samlet omkring bordene hos Jensens Bøfhus sidste år end året før. Det viser et nyt regnskab fra kædens moderselskab, Jensens Food Group, hvor årets resultat for 2021 ligger på et underskud på minus 33 mio. kr. Det tal var året før et endnu større underskud på minus 40,5 mio. kr., skriver FødevareWatch.dk
”Det er utilfredsstillende, der er ikke så meget andet at sige til det. Jeg var sat i spidsen for en turn around, og når man bliver det, så handler det ikke om ret meget andet end at lave overskud,” lyder det fra Anders Nikolaisen, adm. direktør i Jensens Bøfhus.
Ifølge direktør Anders Nikolaisen skyldes de seneste års underskud coronanedlukningerne, som for Jensens Bøfhus blev forværret af, at kæden under nedlukningerne ikke modtog lønkompentation pga. en konflikt med fagforeningen 3F. Det skyldes, at virksomheder ikke har ret til kompensation, hvis der foreligger en igangværende konflikt.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025