Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der har været færre gæster samlet omkring bordene hos Jensens Bøfhus sidste år end året før. Det viser et nyt regnskab fra kædens moderselskab, Jensens Food Group, hvor årets resultat for 2021 ligger på et underskud på minus 33 mio. kr. Det tal var året før et endnu større underskud på minus 40,5 mio. kr., skriver FødevareWatch.dk
”Det er utilfredsstillende, der er ikke så meget andet at sige til det. Jeg var sat i spidsen for en turn around, og når man bliver det, så handler det ikke om ret meget andet end at lave overskud,” lyder det fra Anders Nikolaisen, adm. direktør i Jensens Bøfhus.
Ifølge direktør Anders Nikolaisen skyldes de seneste års underskud coronanedlukningerne, som for Jensens Bøfhus blev forværret af, at kæden under nedlukningerne ikke modtog lønkompentation pga. en konflikt med fagforeningen 3F. Det skyldes, at virksomheder ikke har ret til kompensation, hvis der foreligger en igangværende konflikt.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Finalisterne til Årets Kok og Årets Tjener 2026 er fundet
23-11-2025
-
Madklubben til HORESTA Årsdag 2025: Digitalisering starter der, hvor gæsten ikke ser det
23-11-2025
-
Restaurant Insights 2025: Få ny viden og inspiration til restaurantdriften
23-11-2025
-
HORESTA: Regeringens satsning på erhvervsturismen er et stærkt signal
23-11-2025
PRESSEKLIP
-
Beskæftigelsen fortsatte med at stige i september
21-11-2025
-
Mødeturisme og grøn omstilling får millionløft af staten
21-11-2025
-
Nye kystprojekter får luft under vingerne
21-11-2025
-
HORESTA: Strategisk turismeløft er godt – men bør følges op af bedre konkurrencevilkår
21-11-2025
-
Øresundslinjen bliver nu mere batteridrevet
21-11-2025
-
Klima og turisme forenes i ny storattraktion i Roskilde
21-11-2025