Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Mens det ene selskab i madkoncernen Løgismose Meyers har fart på indtjeningen, har det haltet mere i det andet. Coronatiden har især ramt frokostordninger og kantinedrift, som dermed kan aflæses i regnskabet. Til gengæld fastslår koncernen, at der i år er nyt tempo i serveringerne også på landets arbejdspladser, skriver Jyllands-Posten.
”Det taget i betragtning er jeg godt tilfreds med, at vi kommer ud af året med en samlet vækst i både omsætning og drift. Vi har forsøgt at navigere i en usikker tid og brugt erfaringerne fra pandemien brød ud i marts 2020 og lukkede landet samt store dele af vores forretningsområder. Det har krævet massive omstillinger,” siger adm. direktør Jesper Uggerhøj, Løgismose Meyers.
Jesper Uggerhøj fremhæver, at der for Meyers i 2021 har været stort fokus på virksomhedens struktur og en reorganisering af den kommercielle organisation.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025