Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Efter et resultat, der i 2020 nærmede sig bunden, gik det københavnske restaurantimperium Cofoco i 2021 frem - og i så høj grad, at man på resultatfronten overstiger niveauet fra før pandemien, skriver FødevareWatch.dk.
Det viser et for nyligt offentliggjort regnskab fra selskabet Copenhagen Food Collective, der dækker over al driften af Cofocos restauranter og hotel.
Bundlinjen rundede 21,1 mio. kr. mod kun 1,1 mio. kr. i 2020, mens resultatet af den primære drift, EBIT, landede på 28,8 mio. kr. mod 5,3 mio. kr. året forinden. Selskabet offentliggør ikke omsætningen, men bruttofortjenesten voksede i perioden til 133 mio. kr. fra 79,6 mio. kr. i 2020.
Ledelsen anført af adm. direktør Christian Lytje beskriver i ledelsesberetningen resultatet som bedre end forventet og tilfredsstillende.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Finalisterne til Årets Kok og Årets Tjener 2026 er fundet
23-11-2025
-
Madklubben til HORESTA Årsdag 2025: Digitalisering starter der, hvor gæsten ikke ser det
23-11-2025
-
Restaurant Insights 2025: Få ny viden og inspiration til restaurantdriften
23-11-2025
-
HORESTA: Regeringens satsning på erhvervsturismen er et stærkt signal
23-11-2025
PRESSEKLIP
-
Beskæftigelsen fortsatte med at stige i september
21-11-2025
-
Mødeturisme og grøn omstilling får millionløft af staten
21-11-2025
-
Nye kystprojekter får luft under vingerne
21-11-2025
-
HORESTA: Strategisk turismeløft er godt – men bør følges op af bedre konkurrencevilkår
21-11-2025
-
Øresundslinjen bliver nu mere batteridrevet
21-11-2025
-
Klima og turisme forenes i ny storattraktion i Roskilde
21-11-2025