Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
For Gorms Pizza har de seneste coronaår medført underskud i forretningen og mistede kunder. Det seneste regnskab viser dog, at pizza-kæden begynder at se en vej ud af pandemien. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse til FødevareWatch.dk.
Ifølge meddelelsen udgør årsresultatet et underskud på 7,3 mio. kr. mod minus 14,8 mio. kr. året før. Trods bundlinjen stadig er i minus, anser ledelsen resultatet for at være tilfredsstillende.
”Siden 2020, hvor en ny ledelse tiltrådte, har det været en bunden opgave for Gorms at tilvejebringe en platform for fornyet vækst, efter at selskabet i 2019 - for første gang i dets historie - led et betydeligt tab. Ledelsen ser, på baggrund af de positive takter i 2021 og en halvering af underskuddet ift. året før, årets resultat som et udtryk for, at koncernen er på rette vej,” skriver virksomheden.
Gorms Pizza ejes og drives af tv-kokken Gorm Wisweh og adm. direktør Christian Madsen, der også er medstiftere af kæden.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA: Danskernes julevaner er i bevægelse
28-12-2025
PRESSEKLIP
-
HORESTA: Hotelstop i Indre By i København er kortsigtet og skadeligt
28-12-2025
-
Anders Holch Povlsen overtager ikonisk Aarhus-hotel
28-12-2025
-
Brandramt hotel melder ud: Genåbner i 2026
28-12-2025
-
Hotel dropper den klassiske julegave til medarbejderne
28-12-2025
-
Stort hotel i Korsør solgt efter to år på markedet
28-12-2025
-
Hotelbranchen klarer sig godt trods stigende omkostninger
28-12-2025
-
Airbnb under pres: Danskerne er delt i synet på udlejning
28-12-2025