Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad, som i disse dage fejrer sin 14 års fødselsdag, er mere aktuel en nogensinde.
“Når en børnefamilie skal bruge over 5.800 kr. ekstra årligt på mad, rykker kampen mod madspild op i en helt anden liga,” siger bevægelsens Stifter Selina Juul.
“Lige nu oplever vi i Stop Spild Af Mad en stor efterspørgsel fra danskere efter konkrete råd og tips om at undgå madspild. Folk har ikke råd til at smide maden ud.”
Stop Spild Af Mad oplever også stigende pres fra de økonomisk trængte familier og udsatte danskere. Den store landsdækkende gratis portal for donation og modtagelse af overskudsmad, GratisMad.dk, som i august sidste år blev indviet af Minister for fødevarer, landbrug og fiskeri, Rasmus Prehn, gik fra 30.000 besøg i august 2021 til i alt over 180.000 besøg i dag.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Danmark vil lette regler for fødevareproducenter under EU-formandskab
20-06-2025
-
Fødevareministeriet skal spare 85 mio. kr. frem mod 2030
20-06-2025
-
Rekom og Carlsberg forlænger samarbejde frem til 2029
20-06-2025
-
Fårup Sommerland fejrer 50 år med levende fortælling i container
20-06-2025
-
Lagkagehuset halverer underskud og sigter mod overskud i 2025
20-06-2025
-
Inspiration og netværk i fokus til DKBS Inspirationsdag 2025
20-06-2025
-
Ny direktør skal løfte Hotel Tønderhus og forbedre kvaliteten
20-06-2025