Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Tivolis gæster fra nær og fjern kan snart se frem til at nyde traditionelle såvel som moderne islandske gourmetretter med udsigt til København. Det sker, når islandske Restaurant Dill med kok Gunnar Gìslasson i spidsen rykker ind i forlystelsesparken i august, lyder det i en pressemeddelelse til FødevareWatch.dk.
“Min ambition er at bringe noget unikt og ægte islandsk til København. Dill handler om islandske ingredienser og traditioner serveret på en smuk og elegant måde. Samtidig er målet at skabe en varm, rar og uprætentiøs stemning – et sted, hvor vores gæster føler sig hjemme,” siger Gunnar Gìslasson.
Gunnar Gìslasson har tidligere arbejdet i København sammen med andre præmierede kokke som Jens Peter Kolbeck, Erwin Lauterbach og Mikkel Maarbjerg. Restaurant Dill modtog i år en grøn Michelinstjerne for sit fokus på bæredygtighed og brug af lokale råvarer.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025