Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Tivolis gæster fra nær og fjern kan snart se frem til at nyde traditionelle såvel som moderne islandske gourmetretter med udsigt til København. Det sker, når islandske Restaurant Dill med kok Gunnar Gìslasson i spidsen rykker ind i forlystelsesparken i august, lyder det i en pressemeddelelse til FødevareWatch.dk.
“Min ambition er at bringe noget unikt og ægte islandsk til København. Dill handler om islandske ingredienser og traditioner serveret på en smuk og elegant måde. Samtidig er målet at skabe en varm, rar og uprætentiøs stemning – et sted, hvor vores gæster føler sig hjemme,” siger Gunnar Gìslasson.
Gunnar Gìslasson har tidligere arbejdet i København sammen med andre præmierede kokke som Jens Peter Kolbeck, Erwin Lauterbach og Mikkel Maarbjerg. Restaurant Dill modtog i år en grøn Michelinstjerne for sit fokus på bæredygtighed og brug af lokale råvarer.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Comwell udskyder hoteludvidelse i Aarhus til 2027
13-06-2025
-
April sætter ny rekord for hotelovernatninger
13-06-2025
-
Konservative vil lade hoteller køre gæster i yderområder
13-06-2025
-
Ny direktør skal samle turismen i Nordjylland
13-06-2025
-
Uber udvider til flere større danske byer
13-06-2025
-
Fire dages skoleuge skal øge fremmøde på erhvervsskole
13-06-2025
-
Comwell overtager Hotel H.C. Andersen og genstarter udvidelsesplaner
13-06-2025