Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det kommer til at smitte af på den danske madscene generelt, at danske Geranium mandag aften kravlede til tops på The World's 50 Best Restaurants liste over de bedste spisesteder i verden. Det siger Kristian Nørgaard, der er politisk direktør i HORESTA, til Ritzau.
“Det har en kæmpe betydning både for Danmark som turistland på grund af de folk, man trækker til, men også som gastro-nation og for alle de mange restauratører, der lader sig inspirere og udvikler deres forretninger. Så det ikke bare er nogle få restauranter, der er virkelig gode, men det er hele den danske madscene, man får løftet med det her,” siger han.
HORESTA håber, at dansk gastronomis momentum vil kunne bringe flere ind på uddannelserne. Det er det, vi har brug for, når vi kigger 5-10-20 år frem i tiden, hvis vi skal fastholde den styrkeposition, siger Kristian Nørgaard.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025