Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
På trods af jysk ydmyghed bekræfter kroejer Jørgen Jørgensen, at 2021 har været et godt år. Det samme viser regnskabet, der netop er registreret hos Erhvervsstyrelsen, skriver JV.dk.
Overskuddet er vokset fra 126.962 til 448.551 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.
”Det er lykkedes på grund af et knoklearbejde. Det har været ganske hårdt, for det var i den periode, personalet var hjemsendt under covid-19. Der var tre måneder fra januar til april, hvor vi selv stod for det hele. Vi havde stadig åbent for montører og håndværkere til overnatning, de skulle have morgenmad og takeaway om aftenen. Jeg vaskede op, min kone tog sig af rengøringen og vores to døtre og svigersønner knoklede. Vi havde ikke andre muligheder end at gøre det selv,” forklarer kroejer Jørgen Jørgensen.
Da der igen blev åbnet for, at personalet kunne møde ind, og for forsamlinger og fester, gav det rigeligt med kunder i butikken.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025