Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Pandemiens nedlukninger har været som et ”tveægget sværd”. Sådan beskriver ledelsen i Grød med stifter Lasse Skjønning Andersen i spidsen de seneste to år. På den ene side har Grød tabt en ”helvedes masse penge,” fremgår det af ledelsesberetningen, fortæller FødevareWatch.dk.
”På den anden side har vi fundet ud af, hvad vi er, og hvordan vi bliver en stor, international, plantebaseret fødevarevirksomhed,” skriver ledelsen i det seneste regnskab fra Grød Aps, der i 2021 kom i plus igen med et årsresultat på 289.565 kr. Det er en fremgang på knap 1,4 mio. kr., da årsresultatet i 2020 endte på minus 1,1 mio. kr.”
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025