Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Fra mareridtsstart, hvor regningerne og problemerne syntes uden ende, til pludselig og hurtig fremgang, der sikrede et væsentligt mere tilfredsstillende resultat end forrige år. Sådan beskriver Sandra Marquardsen, direktør for Diningsix Group, regnskabsåret 2021 - et år, som hun kalder ”det måske mest kontrastfyldte nogensinde”, fortæller FødevareWatch.dk.

”Vi startede ud med fire måneder med total nedlukning, ren overlevelseskamp og som teknisk insolvente og kom ud med et tab på 10 mio. kr. efter alle indtægterne fra kompensation. Og fra at være en virksomhed, som Skifteretten glædeligt ville tage imod, gik vi direkte til at opleve en ketchupeffekt uden lige, da vi åbnede igen. Folk tog ud at spise og støttede op om det, og specielt i efteråret havde vi nogle gode måneder, som har gjort, at vi reddede os igennem med et positivt resultat,” siger koncerndirektøren til FødevareWatch.

Således endte bundlinjen i året på et overskud på 5,8 mio. kr. mod små 32.827 kr. året forinden, og DiningSix gik bedre rustet ud af året med en egenkapital, der voksede til 11,9 mio. kr. mod 6,1 mio. kr. i 2020.

Læs hele historien her.

Log ind