Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I både driftselskabet og holdingselskabet bag barkæden Old Irish er der plus på bundlinjen. Dog er der en del vej op til de overskud, som barkæden kunne levere i 2019 og 2018.
Selskabets adm. direktør Peder Blak, skriver til FødevareWatch.dk:
”Vi er i The Old Irish Pub-koncernen både stolte og ydmyge over, at vi kom ud af det uhyre svære coronaår 2021 med en positiv bundlinje både i Danmark og på gruppeniveau.”
Han skriver videre, at 2022 tegner til at blive et godt år for Old Irish på trods af de høje inflationstal. Ydermere forventer Peder Blak ikke, at der kommer flere nedlukninger.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025