Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
En dansk digital fastfoodkæde. Konceptet dækker over, at gæsterne ikke kan spise ved køkkenet, men udelukkende kan afhente og få leveret maden. Hubb Kitchens første køkken åbnede i København Nordvest i juli 2021. Andet køkken åbner på Nørreport i København 27. juli 2022, og der er også planer for køkkener på Amager og i Lyngby, fortæller Børsen.
Hubb Kitchens er stiftet af 22-årige Alexander Chalmer, der sammen med ledende medarbejdere ejer ca. halvdelen. Den anden halvdel er ejet af investorer, som har lagt 16 mio. kr. i firmaet. Bl.a. Klaus Nyengaard, Jørgen Rugholm Jensen, Lars Thylander, Poul Weihrauch og Adam Falbert.
“Vores vision er at bygge fremtidens restaurant, hvor vi hverken går på kompromis med smag, kvalitet eller convenience. Det skal være nemt, det skal gå ekstremt hurtigt, og smagsoplevelsen skal sidde i skabet hver gang. Det er den vision, jeg tror, vores investorer køber ind i, og det som vi har bevist med vores første køkken i nordvest, som allerede nu tjener penge,” siger Alexander Chalmers.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025