Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
En dansk digital fastfoodkæde. Konceptet dækker over, at gæsterne ikke kan spise ved køkkenet, men udelukkende kan afhente og få leveret maden. Hubb Kitchens første køkken åbnede i København Nordvest i juli 2021. Andet køkken åbner på Nørreport i København 27. juli 2022, og der er også planer for køkkener på Amager og i Lyngby, fortæller Børsen.
Hubb Kitchens er stiftet af 22-årige Alexander Chalmer, der sammen med ledende medarbejdere ejer ca. halvdelen. Den anden halvdel er ejet af investorer, som har lagt 16 mio. kr. i firmaet. Bl.a. Klaus Nyengaard, Jørgen Rugholm Jensen, Lars Thylander, Poul Weihrauch og Adam Falbert.
“Vores vision er at bygge fremtidens restaurant, hvor vi hverken går på kompromis med smag, kvalitet eller convenience. Det skal være nemt, det skal gå ekstremt hurtigt, og smagsoplevelsen skal sidde i skabet hver gang. Det er den vision, jeg tror, vores investorer køber ind i, og det som vi har bevist med vores første køkken i nordvest, som allerede nu tjener penge,” siger Alexander Chalmers.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025