Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Tidligere ansatte i restauranterhvervet deler i disse dage flittigt chikane- og sexismesager på sociale medier som Instagram, skriver FødevareWatch.dk.

I HORESTA mener man ikke, at branchen skulle være ramt af mange sexismesager - det er i hvert fald ikke noget, som man har kendskab til, lyder det fra Pia Svane, der er uddannelses- og projektchef i HORESTA.

”Vi forholder os til de sager, som vi kender, men kan ikke genkende et billede af mange sager i vores branche. Vi opfordrer til, at man er med til at tage et fælles ansvar i forhold til arbejdsmiljøet og dermed også fortæller, hvis man oplever krænkende adfærd, uagtet hvem krænkeren er,” siger Pia Svane, der er uddannelses- og projektchef i HORESTA.

Derfor opfordrer hun de mange, der deler på de sociale medier, til at dele oplevelserne med arbejdsgiver eller faglig organisation for at få oplevelserne frem i lyset. For lige nu er antallet af sager, som HORESTA har kendskab til, nær nul.

Læs hele historien her.

Log ind