Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Katerina Kissow vidste godt, hun var glad for mad. Men alligevel var det ikke den vej, hun valgte at gå, da hun skulle finde ud af, hvad hun skulle bruge resten af sit liv på. Hun uddannede sig til folkeskolelærer og var godt tilfreds med det, skriver Fyens.dk.
I hvert fald lige indtil hun faldt pladask for en dansk folkeskolelærer, som hun endte med at flytte til Danmark med. Men når man ikke kan sproget i det nye land, er det svært at undervise folkeskoleelever. Derfor endte hun med at begynde på kokkeuddannelsen. Og efter 10 år i den branche er hun ikke i tvivl om, at det var den helt rigtig beslutning.
10 år efter hun begyndte som kokkeelev på restaurant Marchal på D'angleterre i København, stod hun i december som vinder af det uofficielle danmarksmesterskab for konferencekokke.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025