Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restaurantejer Rasmus Vemmelund har naturligvis hørt om corona-pandemien. Og han er også helt opmærksom på, at en lang stribe af kollegerne har meldt ud, at på grund af smitterisiko og restriktioner vælger de at holde lukket resten af januar, skriver JV.dk.
Men hos Bror Ditlev i Kolding, der også driver restauranten på Trapholt, er man alligevel nået frem til den modsatte konklusion, så derfor holder begge restauranter åbent og er klar til at tage imod sultne gæster.
”Bror Ditlev kører for fulde blæs, og det kommer restauranten på Trapholt også til fra på tirsdag. Allerede under juleferien havde vi dælme mange opkald og mails fra vores gæster, så vi besluttede os for, at dem vil vi ikke brænde af, selv om corona naturligvis er en udfordring. Men det kan vi godt håndtere, og vi kan godt levere en god og tryg oplevelse, der er mere sikker end at gå en tur i supermarkedet,” siger Rasmus Vemmelund.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA: Danskernes julevaner er i bevægelse
28-12-2025
PRESSEKLIP
-
HORESTA: Hotelstop i Indre By i København er kortsigtet og skadeligt
28-12-2025
-
Anders Holch Povlsen overtager ikonisk Aarhus-hotel
28-12-2025
-
Brandramt hotel melder ud: Genåbner i 2026
28-12-2025
-
Hotel dropper den klassiske julegave til medarbejderne
28-12-2025
-
Stort hotel i Korsør solgt efter to år på markedet
28-12-2025
-
Hotelbranchen klarer sig godt trods stigende omkostninger
28-12-2025
-
Airbnb under pres: Danskerne er delt i synet på udlejning
28-12-2025